Slepý, zamilovaný...

Slepý, zamilovaný...

Anotace: -

Pohádkou začne vyprávění,
o lásce nevidomé,
tak o ní mnozí sní,
cizinci bezbranní,
slepě po cestě tápají,
za zvuky pochodují,
jak vojáci do boje.
Tasí svá srdce,
jako oni své zbraně,
nevidí na cíl...
Bez zvonce není konce,
čekají,
střetnou se s tmou,
pro ně je den...
Do bitvy s hlavou vztyčenou,
tak jako pokaždé,
srdce stále bije,
tak jako těm zamilovaným...

Autor nikoolkaaa, 30.10.2011
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí