Řešení

Řešení

Anotace: -

V železném vězení,

dvou studených komor,

můj život promění,

v nekonečný horor.

 

Čekají na svobodu,

čekají tak tiše,

než dojdu do bodu,

o stratosféru výše.

 

V záplavě myšlenek,

studí jak studí,

z objetí milenek,

sny trpce budí.

 

Doufám ve znamení,

doufal jsem v lásku,

při tichém souznění,

hladím svou krásku.

 

Prstem tě  škádlím,

kde to máš ráda,

zatáhnu, přitlačím,

padám na záda.

 

Tvůj polibek žhavý,

přes obě líce,

končíš život mlhavý,

má milovaná brokovnice!

 

 

 

 

 

 

 
Autor HKvH, 30.10.2011
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: HKvH
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí