Poušť

Poušť

Anotace: O životě dětčete které hledá něco co nikdy nenajde.

Nádherná píseň v dáli zní
ze slunce paprsek naděje ční
ta která čeká v komnatě zkázy
píše svému milému hrůzné vzkazy
píše mu o jejím životě. Kde?
Tam co končí život.Ano, zde!
V končinách pouště kamenité.
Tam co žijí druhy rozmanité.
Ona na to nedbá a píše dál.
Myslí že najde ten boží grál.
Zmije ji lapila za hebký kotník,
v tu chvíli převrhla čaje plný kotlík.
Našli ji mrtvou po pár dnech.
A ona odpočívá v nádherných snech.
Autor malajaja, 14.12.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekny, hledim na to kolik ti je je to fakt pekny. V tvym veku sem rymovala slunicko-srdicko a domecek-bobecek :)

15.12.2006 18:22:00 | jajinka1007

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí