Vánoční snění

Vánoční snění

Anotace: Cukrovaná zem, touhy, přání a tajemství... Nádherný čas...

Sladce voní purpura,
v našich srdcích, vysněná přání.
Venku cukrovaná kultura,
vypadá, jak noční zdání.

V očích odlesk tajemství,
červená stuha na dárku.
Tajemné je pro nás vánoční království,
touhy voní na dálku.

Skořicový nádech mihne se jen letem,
z prskavek tiše padají hvězdičky.
Tenhle večer patří dětem,
bez nich tento čas, byl by velmi kratičký.

Andělé se snášejí z oblaků,
na dárky přišel čas.
Naše mysli plné zázraků,
letos kouzlům podléhají zas.

Když všechno ztichne,
za okny se sype sníh.
Čas se světem pouze mihne,
po zemi se rozléhá spokojený smích.

Rampouchy cinkají,
svět už šel dávno spát.
My budeme o štěstí prosit potají
a láska všech, nás bude hřát.
Autor Lady_.illusion., 15.12.2006
Přečteno 1171x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí