V sobě

V sobě

Anotace: -

Pro sebe jsme byli stvořeni,
jeden druhému,
jak křídla ptáků souzeni.

Ta nekončící melodie,
v našich srdcích stále pluje,

přistup ke mě, lásko blíž,
ať slyšíš,
jak ve mě bije,
jak se v mých spáncích pohupuje...

Ty, oheň ve mě,
hoříš a plápoláš
Já, voda tvoje..
žízni své odoláš

Vkládal´s do mě plamen, abych mohla žít,
já oplatou dávala Ti vodu,
abys mohl ze mě pít.

Věřím v Tebe a nadějí dál hořím
chyby dělá každý,
hořím dál, dokud sama neuvěřím

S malicherností a touto dobou,
na voru lží,
co pluje v nás obou...

Neztrácí se v jezu přání,
odhal jiskry tvých nahých dlaní

a voda plyne dál,
plamen stále hoří
neuhasí ho v Nás
ani voda ze všech moří...
Autor Lenny, 01.11.2011
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí