S černou stuhou

S černou stuhou

Anotace: -

Jestliže mou vinou skončíš s černou stuhou,

nepodléhej smutku a najdi si druhou.

Jestliže se se mnou budeš někdy loučit,

nechci vidět žádnou slzu ve tvých čích.

 

Jestliže mi jednou budeš kopat díru,

nevynalož k tomu příliš velkou sílu.

A jestliže mě jednou, v nejhezčích, z mých šatů,

v černé rakvi schováš, dle zvyklostí státu,

 

nezapomeň být tím pravým gentlemanem,

který slíbí, neboj, však my zapomenem.

Jen se nepoddávej prosím, žádným splínům,

přejdi obřad, rovnou jděte na hostinu.

 

Krom té černé stuhy vem si světlý oblek,

ať si nepomyslí, že jsi se mnou vyměk.

Nechci smutek, nechci žádný pláč,

s černou stuhou místo něj si stač.

 

chci vidět, že jsi pochopil, že smíš,

a že tu stuhu po mém pohřbu odložíš,

vždyť až se budu s peklem soudit o své bytí,

chci vidět, že ty můžeš aspoň dále žíti,

 

A až démoni budou chtít si hrát s mou duší,

chci vidět, jak to tobě už s jinačí už sluší.

Tohle to mi, prosím, lásko slib,

už nemohu předstírat, že mi bude líp.
Autor Anjesis, 01.11.2011
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: seh, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné

11.11.2011 16:26:40 | seh

Nebojte se lidi, já bohužel zatím ještě neumírám, a taky nemám nikoho, u koho bych se musela bát, že by pro mě nějak zvlášť truchlil, ale kdyby. . .

01.11.2011 19:09:21 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí