sss

sss

Anotace: -

Obloha modrá,


rosa je zmrzlá,


poslední list,


z javoru spad.


 


V tůních Tvých očí,


vítr se točí,


už nebudu nikdy,


ve Tvém náručí.


 


Pomalu padá,


vločka na dlaň,


v kapku se mění,


krásné je šnění.

Autor váhy, 01.11.2011
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí