POZVÁNÍ NA VEČER

POZVÁNÍ NA VEČER

Anotace: .... kontrování Cecilce :-)) ... není to sice moc povedené - je to narychlo, ale je to OD SRDCE!!!

Cecilka nás ráno zvala,
já zase na večer,
dobrou náladu nám sebou dala,
nikdo nebrečel!

Ve všem budeme pokračovat
co započato bylo,
nebudeme se omezovat
aby se nám vše dařilo!

Nad ránem si zapějeme,
srdce svoje rozevřeme
a konečně víme
KDO, S KÝM a po čem toužíme :-)))!
Autor Dalimila, 18.02.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí