Rozdíl

Rozdíl

Anotace: báseň pojednává o tom, že někdy staží malá předělávka a změní to celý smysl.

Krásná se zrodila, žila a zemřela.
Šeredná se zrodila, žila a zemřela.
Chytrá se zrodila, žila a zemřela.
Hloupá se zrodila, žila a zemřela.
Na 1. pohled příběhy stejné,
ale až na 2. je nejspíš zřejmé,
že:Krásná se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Šeredná se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Chytrá se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Hloupá se zrodila, SVŮJ ŽIVOT prožila a zemřela.
Tak je vám teď už vše jasné?
Jestli ne tak tak to neřešte, ne vše je úžasné.
Autor malajaja, 15.12.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí