Otevříi oči, prosím ...

Otevříi oči, prosím ...

Anotace: Člověk smrt neuprosí, aby mu vrátila lásku ...

Lásko, tvé horké rty náhle jsou tak chladné.
Z láskyplných dotyků, zbyl mi jen sen.
Prosím, otevři oči!
Řekni mi proč???

Proč Bůh mi tě vzal?
Kdo právo mu na to dal?

Prosím, podívej se mi do očí –
Uvidíš v nich sebe!
Podívej se mi do srdce _
Uvidíš v něm nás…
Otevři oči!

Je toho tolik, co nestihla jsem ti říct.
Každou noc v mých snech tě vidím,
cítím, jak mě hladíš a líbáš.
Otevři oči...

Každé ráno se zlobím
Na první sluneční paprsek,
Který vytrhne mě z mého snění.
Každý nový den připomene mi,
Že láska má se mnou již není.
Autor Poupi, 15.12.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dooooooooooobrá

19.12.2006 13:16:00 | whiolet

Áno, v živote toho veľa nestihneme povedať, no uvedomíme si to až neskôr, zväčša keď je neskoro.

15.12.2006 23:36:00 | vierka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí