Láska a Amor

Láska a Amor

Anotace: -

At děláš co děláš,všechno je špatně,
na lásku naštěstí vzpomínáš matně.
Ted jsou tu chvíle,kdy duše bolí,
a jizvy na srdci jen těžko se hojí.
Láska nám umírá,vše krásné končí,
Amor se s námi v slzičkách loučí,
naposled zamává,bolí ho rány,
do srdcí klovou nás dvě černé vrány.
Tou smutnou básničkou chtěl jsem jen říct,
lásku si hýčkejte,co chcete víc.
Autor Lord Aragorn, 02.11.2011
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Lord Aragorn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí