Je osem hodín ráno

Je osem hodín ráno

Anotace: -

je osem hodín ráno

prebúdzam sa

v cudzej posteli

polonahý

a sám

 

bola to ťažká noc

v nej dve dievčatá

patrili mi

tá noc mi patrila

bola moja

presne ako tie dievčatá

 

ráno

sa vyparili

zmizli bez všetkého

ostali mi iba spomienky

na parfumy

vášeň

estrogén

stretnutie genitálií

tú noc som miloval

dokonale

tá noc je preč

je preč ako tie dievčatá

čo milovali dokonale

 

dnes bude ďalší večer

noc plná alkoholu

dievčat

iné prostredie

iné postavy

rovnaká situácia

rovnaký scenár

 

ráno sa opäť

prebudím sám
Autor Havran, 02.11.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Techn. poznámka: Stretnutie není střetnutí, ale setkání, pokud mne poměť neklame. :-)

03.11.2011 14:36:06 | Zasr. romantik

to střetnutí genitálií je fakt hrozný :D

03.11.2011 03:54:03 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí