rozchody

rozchody

Anotace: když se s někým rozcházím mám pocit jako by to byla ta nejhorší věc v mém životě .. zdá se být všechno zmatené a postavené na hlavu ... dík emocím kolikrát člověk nevidí, že žít se dá a musí i dál .. tohle konkrétně se týká pocitů z rozchodu mejch ro

Zahrada pokryta sněhovou dečkou
Anděl co prosí za odpuštění
vzpomínka mizí pod velkou vločkou
co bylo už není
.
po roce zas přišla zima stejně jako každy rok ..
ale tentokrát je to jiný a věci se změnily
kohoutek až v poledne kokrhá, však utrpěl šok ..
smrček si umírá jeho kořeny uhnily ...
.
z okapu střecha pláče domku na paty ..
zahrada mlčí, když anděl se tiše modlí .
vše pod tíhou zloby mamky a táty
vlak jim už ujel a kameny ze srdcí spadly
.
krb vyhasl teď už jen v ohništi plamínek vrávorá
prázdné houpací křeslo s větrem si zápasí ...
už nikdy nespadne závora ........
plamínek lásky už brzy zcela se uhasí
.
stará almara trouchnivý u domu
po odchodu vyloučena z našeho žití
interval života čeká na další pohromu
nikdo však nevidí, že slunce byť vyhaslo nám dál na cestu svítí...
Autor Jan Střelec, 18.02.2005
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí