Živelně náhodná

Živelně náhodná

Anotace: -

jsi jako pohlazení


těch jsem vždycky měla málo


dáváš mi lásku


nikdy dřív se mi jí nedostalo


bojím se že tě zklamu


(ještěže nehledáš dámu)


mám hrůzu ze všech svých běsů


nechci tě zavést kde jsem já


tím že jsem tak intenzivně


- výlučně, oddaně, celistvě, s láskou -


tvá

Autor chicacheca, 03.11.2011
Přečteno 228x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zaláskovaná.

04.11.2011 10:03:57 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí