Most

Most

Anotace: Když už někdo neunese svoje problémy...

Stojí, kouká z mostu dolu,
nakročenu už má nohu,
problémy se v jeden slily,
nemá v sobě více síly.

Jenom lži a samé hádky,
život nelze vrátit zpátky,
srdce náhle rychle buší,
svůj konec už asi tuší.

Den za dnem je plný šedi,
podobný té barvě mědi,
s životem si doteď hrál,
však tuší už, co bude dál.

Neunesl tíhu bytí,
vzdal se tady svého žití,
o duši míň v parném létě,
o duši míň v tomhle světě.
Autor Richard LaFontaine, 16.12.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná

19.12.2006 13:18:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí