Černá růže..není z mého života,ale stejně to moc bolí!

Černá růže..není z mého života,ale stejně to moc bolí!

Anotace: -

Už jen malou chvilku než srdci mozek doručí tu šílenou pravdu jak prázdné máš náručí,ještě stále svírá v pevném objetí,cítíš její hebké vlásky té dětské oběti.
Cítíš teplo,vůni její hebké kůže to nelze přijmout,že zvadla ta růže.Usnul mladý dětský květ,zastavil se zčernal svět.Nenávist,vztek letí vzhůru připravils nám noční můru,nedokážem bez ní žít vzals nám smysl,srdce,klid.Nemůžeme spát či jíst..mi tě najdem buď si jist!Ona stále žije v nás ona zná směr,zkrátí i tvůj čas.Zaplatíš tím co cenu ztratilo už dávno,tvůj život jen černé bahno.Brzy zčerná i tvůj svět,neměls právo na ten květ!
Zastavte teď svoje kroky,vždyť jí byly jen tři roky.Zastavte to bezpráví kdo z vás vraha popraví?
Ať snít může v klidu malá slečna,ukončete jeho vraždy za to bude vděčná nvždy!
Autor Liška76, 03.11.2011
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: hybridka22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je přesně ono . Brečím od prvního řádku.

20.11.2011 22:33:40 | valerie emilie

Pane jo, to je ... teď nevím, co napsat, prostě ST

03.11.2011 19:25:39 | hybridka22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí