Havránek na sněhu

Havránek na sněhu

Jen pár slov na cestu po sněhové pláni,

pozor na svahy co slunci se brání!

Počasí na horách rychle se mění

a bernardýn se soudkem na blízku není!

Bičuje-li vítr více a více tvoje líce,

chraň před nastuzením také svoje plíce!

V sněhové bouři stopy rychle mizí,

ještě že zdejší krajina není ti úplně cizí!

V dáli tkví se záchytný bod,

nejvíce jásá tvůj četný doprovod!

Teď přišla ta chvíle pozměnit trasu,

objevovat dál přírodní krásu!

Kdo kráčí věrně v šlépějích za tebou,

toho si važ - brzy již nebudou! :-D

Až totiž spolkneš poslední horký doušek

a sundáš sluchátka ze svých oušek,

Vzpomeneš hnedle že takovej havranů,

takovejch jako ty je jako šafránu!
Autor Poučený fracek, 03.11.2011
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí