Odpusť a zapomeň

Odpusť a zapomeň

Anotace: neotáčej se a jdi...

Odsoudil jsi mě,
ptám se proč,
snad že žiju jak se dá,
s vypitou sklenkou vína,
ztracená bludička,
peru se se životem,
vztoupil jsi mi do života,
odřízl tu cestu trnitou,
tím nedokázal jsi nic,
všechno se to plete,
s kyticí růží chceš mi lásku dát,
já jí však oplácím útěkem.
Nafouklá bublina vzpomínek zlých,
rudým poupátkem nesmaže se bol,
básníku s duší romantika,
ruku mi nedávej,
stáhnu tě do hlubiny s trápením,
žij si s představou po svém boku,
užij si každý nový nádech,
ve svitu slunce západu sni o novém začátku.
Přestaň mě soudit a odpusť,
že jsem city tvé probudila ze spánku...
Autor nikoolkaaa, 03.11.2011
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí