zabili

zabili

Anotace: -

?.10. - 3.11.2011

jsem křehká nádoba

co čeká na oba

nechutný debily

jak spolu mě zabily

 

možná jich bylo ale asi trochu víc

když nad tím tak přemýšlím

připadám si jak někdo z parchantic

 

zabili ve mě ti lidé okolo

utrhlýho divokýho hřebce

stýská se mi po všem co bylo

ale tak nějak se mi nechce

 

vrátit to skvělý všechno

do starých dobrých kolejí

kolik by toho ale bylo

to radši ať vědět nechtějí

 

zabili ve mě bezedný nápadů zdroj

jediné co vyraší , když snažím se

je na mém kdysi hrdém čele - znoj

 

a když náhodou nápad dostaví se

nechám ho uzrát, jemně uhoupat

a nakonec jak bowle v míse

společně jdem se vykoupat ... ochutnat

 

zabili ve mě všechno a asi i já sám

taky reakce na spoustu situací

co stále mylněji si vykládám

 

zabili ve mě veškerou inspiraci

co se mnou přítomna asi i ráda byla

ta přichází snad už jen v restauraci

a na rovinu ? Asi by se se mnou už nemazlila ......

 

 

Zase jeden vzletný rým

možná večer se s ním potěším
Autor cado, 03.11.2011
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí