21. století metafor

21. století metafor

Anotace: něco vyjímajícího se okolo pravdy .... něco tak trochu dvousečné....

Tramvaj před zatáčkou
- stojíme -

něco se změní - nastane zlom
- cítím, jak ve mně hrkne

- myšlenky mě rozmáčknou
- nastane zlom

a pomine, co bylo,
to nechám odejít

- neony blyštící v mozku
- barvitě jak autodrom

Už jen čekám, co se bude dít
- přede mnou okamžik

Jen já a moje mysl
stékáme lidem po čele

a jednou zcela vyprcháme
vesele i nevesele

- Tramvaj se rozjede
- ale dokud stojíme,
zůstaneme přátelé

my(-já a moje mysl)
a oni(- ti ostaní),
co jedou tramvají číslo sedm
Autor Jasmin de Paris, 18.02.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí