RYCHLÁ SMRT PŘIPÍNACÍM ŠPENDLÍKEM

RYCHLÁ SMRT PŘIPÍNACÍM ŠPENDLÍKEM

Anotace: to pro ty co schvalují euthanázii těm co on ní netuší

Ještě nikdy jsi nemiloval vraha svého dítěte,ale dnes ho hladíš po vlasech a šeptáš mu kvetoucí slova .Jsi má žena a miluji tě ,dnes jsem se rozhodl ,že tě ošukám a to co do tebe nastříkám bude paryba.I kdybys sežrala milion moudrostí nikdy nebudeš mít klid a pokoj i když si chceš dokázat svou chytrost nikdy nepoznáš lásku ,víš má milá tahle slova nemají duši ,nemají totiž melodii,která by je doplňovala ,zdají se beze smyslu.Každej pes umírá jen jednou a jeho vytí se ozývá z měsíce,knihy mi přinesou jen neštěstí a smůlu,ne tobě přinesou utrpení ,nikdo se nesmí dovědět že čteme ,chceš snad vypadat zajímavě ,ale nejsi ,jsi strašně nezajímavá ,nejsi nic jen rádoby zajímavá .Bůh hladovějící po protézách shání alespoň letiště s letuškami kypějících radostí a s mikózou .Stevardi mají jen tři prsty ,to letuškám stačí ,dělají jim to velmi příjemně ,křičí rozkoší ,nejsou zamilováni ,jsou rádi,že si to mohou udělat třemi prsty ,proto se jim říká tříprsťáci stevarďáci ,jen bůh se nechce podílet ,proto posílá ducha svatého ,pod peřinou ho pak vdechuji ,je sladký a voňavý ,můj vlastní duch svatý,ač s tváří i duší andělskou chci být drsná .Je ti má milá jasné proč píši tato nesouvislá slova ,to abys příště nechala naše dítě naživu a nezabíjela ho připínacím špendlíkem.
Autor Lipschowski, 16.12.2006
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hey dyk, nehul tolik:)

21.03.2007 23:19:00 | Soliska

Nevím co si o tom mám myslet... Nebo možná vím, ale nějak mi uniká význam... Každopádně je to velice zajímavé...

16.12.2006 14:53:00 | Marketka3x3

Snad jenom, že postrádám pro básň nutné obsahově-intonační členění, jinak tomuto výtvoru bohužel nerozumím, zkusím to pročíst ještě jednou.

16.12.2006 14:43:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí