Vůně rozmarýnu

Vůně rozmarýnu

Snítku rozmarýnu držím v ruce

Můj život není ani v půlce…

Mám starosti stařeny

Vrásky hluboko vyryté

Cítím jak utíkají mi vteřiny

Chci najít viníka !

 

Snítku rozmarýnu drtím v ruce,

Za chvíli nezbude z ní víc než prach

Lístečky k zemi padají

V kostele zvoní jak na poplach

Vlasy do čela padají,

Mám pocit že brzo zbělají

 

Co zbylo z rozmarýnu?

Jen trocha vůně

Zvony utichly, kadidlo vyvětralo

Prosím vás,co se to stalo?

Ztichlo srdce, které již dlouho umíralo.

To srdce odešlo z hrudi již dlouho před smrtí.

 

Vrásky jsou vyhlazeny

Vlasy mají barvu plamene.

Co z toho?

Jen trocha popele…
Autor Eris Greensun, 04.11.2011
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.Zvláštně rozpolcená.

05.11.2011 21:49:41 | Liška76

kladivo vteřin život do země zatlouká,
mám nebo nemám se bát ?
tak jako moucha pavouka
naposled v síti pohoupat >..

04.11.2011 15:42:54 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí