O noci

O noci

Anotace: O noci, jedné z těch několika, které mě objímají kolem ramen, protože tu nejsi...

Orion na nebi připomíná
jak těžko se na tebe,
za nocí palčivých,
jak těžko se na lásku zapomíná.

V inkoustovém kabátku oděna,
jak černá dáma
z noblesních kruhů,
mezi bezdomovci spatřena.

Je smutná, z tváří ji slzy kanou,
smíš přání si přát,
této noci pro jednou,
pro jednu chvíli uplakanou.

Dvě oči slepé láskou napořád
nevidí jak svět se stále točí
prý pro lidi a šťastné návraty
pro nic jej můžeš milovat.

Orion se zády otočil
prý nemá chuť
se bavit o bezvýznamných věcech
když ale hlavu zved, pochopil...
Autor Dilla, 16.12.2006
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí