Chybí mi tvé pomazlení...

Chybí mi tvé pomazlení...

Anotace: -

Chybí mi tvé pomazlení,

chybí mi tvůj něžný cit,

chybí mi ta, co tu není,

chybí mi náš lásky rit.

 

Chci tě, milá vysvlékati,

chci se s tebou milovat,

chci ti svoji něhu dáti,

chci tvých rukou dotyk znát.

 

Smutno je mi bez tvé tváře,

smutno je mi bez tvých rtů,

smutno je mi bez tvé záře,

smutno je mi z prázdných dnů.

 

Toužím, drahá, po tvém těle,

toužím zmocnit se tě hned,

toužím oddat se ti cele,

toužím stále, ba i teď...

 

 
Autor Kozoroh 1, 05.11.2011
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Jean89, Liška76, tato22, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toužení soužení,pěkně napsáno.

18.11.2011 09:42:32 | tato22

Krásně toužebná.

05.11.2011 20:36:58 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí