Vítr vál

Vítr vál

Anotace: -

Vítr vál

na svět mě přivítal
lehkým pohlazením
pěkným uchlácholením

vítr vál
mé kroky přivítal
kroky věků
kroky slepců

vítr vál
já byl rád
rúžové brýle
nesoucí na nose

vítr vál
zlobu přivál
v temnotě času
zavřel mě do temného hradu

vítr vál
oči otevíral
růžové brýle
mi odebral

vítr vál
od úst mi rval
líbezná slova
tohoto světa

vítr vál
hodbou poznamenán
smutnou melodii
vítr přivál

Vítr vál

S kosou ke mně snad zavítá
Autor seh, 05.11.2011
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: LadyElis, Cizí neštěstí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně zajímavá, líbí semi

06.11.2011 19:43:51 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí