Nečekaná

Nečekaná

Anotace: Nečekejte. Myslíte, že to přijde znova ?

Čekat ? A na co ?
Měj trpělivost a všechno přijde,
co to je za řeč, kterou si tu kdosi spřádá,
svou malou tajnou nit a za nohu postele
ji každej večer vkládá.
Ráno se probudit a vidět totéž znova.
Proč se stydět něco chtít ?

Chci vidět jak se nosí noty,
jak pod strom neprší a od bláta mít boty
každej den, to protože jsem chodil po břehu.

Chvíle je drahocenný zboží,
jsme tu jen zkrátka,
pod cenou trpělivosti je dávat na trhu,
no a pak si nechat jenom půl,
jak šroub, když utáhne ho matka,
já nechci popel, ale sůl.
Autor Honza Vašek, 16.12.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím... celkově dost dobré básničky!!!

26.12.2006 21:43:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí