jsi

jsi

Anotace: hmm takovej pokus

Jsi důvod mého pláče
Jsi Ten kvůli komu moje srdce radostí skáče.
Jsi důvod mého zamyšlení
Jsi ten kdo mě nutí k šílení.
Jsi jen malá tečka tečka na konci kalendáře
Jsi ten co mi vhání úsměv do tváře
Jsi malý kousek polární záře
Jsi střep z rozbitého talíře
Jsi můj slunečný den
Jsi probrečená noc
Jsi ten kdo aníž by chtěl má nademnou moc
Autor klariseeek, 16.12.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí