U zrcadla

U zrcadla

Anotace: Promítni si život, prohlídni si odraz, někdy u něj není bezpečno...

Utíráš si slzy do havraních perutí,
do zrcadla vzhlížíš,
hledáš podobiznu,
nic nevidíš,
čekáš na zázrak,
snad přestanou perly z očí téct,
staneš se bytostí odolnou,
bojíš se noci,
do snů zas upíři vejdou,
ze strachu nabídneš jim svou šíji,
přepitím krví třeba pojdou,
v zrcadle hledáš naději,
duši svou možná spatříš,
prohnilé nic, okolo černota,
srdce strachem nebije, v hlavě prázdnota,
noční stvůry hrají v zrcadle divadlo,
nebavíš se jejich hrou,
začnou se prát o duši tvou,
už nechceš se dívat na tu hrůzu,
zavřeš oči a hladíš zvhlé perutí,
vyčkáváš co bude se dít,
vzbudíš se, nebo budeš stále snít,
příjdou si pro tvou černou duši,
čas neplyne, teď konec příjde netušíš,
pozdě je na záchranu černé duše,
dlouhé pařáty natahuje,
je to ďábel, ten všechno může...
Autor nikoolkaaa, 06.11.2011
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: hatlapatla, Z kapky deště, Marsinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše co je mezi nebem a zemí na rozum nejde...ale dobře se o tom píše. Co když, co kdyby, apod. A po čem každý touží?? Od toho je možná tahle stránka, abychom mohly příběhem, básní, vyjádřít po čem toužíme...:-) Díky za komentář...

10.11.2011 17:17:22 | nikoolkaaa

ďábel má rozum... ale je snad rozum to, po čem každý touží? st

07.11.2011 18:50:09 | hatlapatla

...dobrým lidem pomůže, když očistí svět hodných lidí od zlých...děkuji

06.11.2011 19:54:21 | nikoolkaaa

Ďábel za všechno může. Pěkné.

06.11.2011 19:40:52 | Z kapky deště

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí