Mrtvý krok

Mrtvý krok

Anotace: -

Mrtvý krok
dopředu
jdem
Mrtvý krok
kéž živí
jste
kéž živý
jsem

V dálce zní bubny
to mrtvým
hrají
A až zazní ticho
tak budu

jen dalším
v ráji

V dálce zní slova
to mrtví
mluví
Až poslední ztichne
Až poslední pojde
Až z vás poslední zmizí
tak už nebudou
tak už nebudete
mi připadat cizí

V dálce zní slzy
mrtví tak falešně
zní
Mám jediné přání
Mám jedinou touhu
ať ti co brečí
táhnou
do pekel
ať ti co ječí
táhnou
s nimi
a ať ti co mlčí
zůstanou

V dálce zní ticho
tak živě
ticho zní
A ti co živí
jsou
Ti nikdy
na rozdíl od mrtvých
na pohřeb
svůj
nepřijdou.

Mrtvý krok
dopředu
jdem
Mrtvý krok
mrtví jste
a já
mrtvý jsem.
Autor Jacques-ds, 06.11.2011
Přečteno 277x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí