Strach

Strach

Anotace: strach z lásky?

Co je to vlastně mít strach?
tenhle pocit nemá nikdo rád.
Je to když se ti žaludek svírá,
když padá na tě velká tíha.
Když někoho miluješ a máš rád,
a přesto se to bojíš dát znát.
Možnost úspěchu,
brání k ceně úspěchu.
Strach nedovolí nic,
musíš se snažit víc.
Chce to trochu důvěry v sebe,
že právě ona může milovat tebe.
Tímto je strach pryč,
zamkni ho ve skříni a zahoď klíč.
Jestli jí miluješ a chceš být s ní,
seber odvahu a běž k ní.
Dej ji jednu otázku,
dala by si mi svou lásku?
Pokud řekne ano,
máš vyhráno.
Strach si tímto přemohl,
k lásce si tím pomohl.
Autor Hejňa, 17.12.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí