Vyjádřit slovy se to nedá...

Vyjádřit slovy se to nedá...

Vyjádřit, láska, slovy se nedá

Milion přívlastků jsem jí dala

V zoufalství hledala správné fréze

Odpust mi, byla jsem blázen

 

Vyjádřit, smutek, slovy se nedá

Byla jsem to já nebo ona?

Namísto kyticí v ruce nůž

Vzpomeň si, příteli, stůj co stůj

 

Ruku v ruce našli jsme cestu

Měla jsem ti dělat nevěstu

Namísto rýže na zem snáší se déšť

Odpusť mi, lásko, radši běž

 

Slunce záře spálila růže květ

Už to není, jak tehdy, už není nám pět

Vyslov ta slova, zas a znovu

Najdi mě, neznámí, pomoz mi vzhůru
Autor LadySymphonia, 07.11.2011
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: LadySymphonia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí