Tak nějak

Tak nějak

Anotace: se mi zdálo

Já o půl pátý usnul sám
o půl pátý přísahám
mě zdálo se ve snu vážení
marný všechno marnění

Rád bych měl nohy na zemi
nebál se nebeskejch znamení
hlavu si vyleju odvarem z máty
probudím se vždycky o půl pátý

Místo toho mnou smýkají vlny
pohazují moje tělo ulicí
žadoním slečno hoďte mi lano,
pro lásku Boží, řve topící

Zmateně králík pobíhá v poli
v klasech se motá, umírá
myslivec na něj v poklidu hledí
trochu ho ta chvíle dojímá

Kropící vozy smáčej nám nohy
smočím si slzu v obočí
na básně holky nemám já vlohy
a proto k ránu sám usínám
Autor Kamikadze, 17.12.2006
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí