Bohyne Mam

Bohyne Mam

Anotace: -

Videla jsem chrám bohyně Mam...

při čekání na odpověd-

co vlastně v životě znamenám?...

Tisíce schodu vytesaných do skály-

prosím....

aby mé slzy ustály.

Tisice schodu do nebes stočených-

něžné pohlazení mých milovaných.

Viděla jsem chrám bohyně Mam...

a já další ránu v srdíčku mám.

Tisíce schodu vytesaných do skály-

prosím...

toužím po tom,

aby se Tvé oči na mě usmály.

Mé myšlenky jsou čisté lásky-

neuzavírám se svým životem

žádné sázky.

Bohyně Mam...

dnes večer ke mě slétl anděl sám.

Pokorou a něhou...

utře mé slzičky...

a já usínám

se štěstím

pod víčky.
Autor Štěstěnka, 08.11.2011
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí