Spolu....

Spolu....

Anotace: -

Když jsme spolu ty a já,

krásná je každá vteřina,

jsem ráda,že jsem tě našla,

až na kraj světa bych si pro tebe zašla,

řekni co si jen budeš přát,

jen  Tobě se to budu snažit co nejvíce dát.

 
Autor Imagia, 08.11.2011
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí