Hora somnii

Hora somnii

Anotace: -

Otroctví logiky

všech možných nauk, věd

jichž nikdy nebude dost..

- na voru Kon-tiki

mořem snů tam a zpět

pluji jen tak pro radost

 

z bodu A k bodu B

rychlostí zběsilou

plavidlo, rekord láme

neutrin oškube

jízd rozpustilou

legraci, dobře známé

 

nelogicky zřejmě

nic na tom nezměním

mně se sny líbí více

moudrost géniů Země

bezesným zrychlením

opájíc se sebevíce

 

hlemýždím tempem jde

um prý dohoní sny

zapamatované včas

o rozum v pohodě

půlnoc blíž k poledni

připraví mě?  Hm, vem ho ďas

 

 
Autor Petbab, 09.11.2011
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, jvacl, James Libustka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm, to můžu ;)

09.11.2011 15:31:25 | James Libustka

moc hezké.

09.11.2011 12:19:00 | Liška76

Mít křádla a létat, jako pták, směřovala bych vysoko do oblak :-)

09.11.2011 12:01:32 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí