Vlkodlak

Vlkodlak

Anotace: -

Nazýváš mě nevděčnicí,
když ti mizím za lesem
avšak radši rozsviť svíci,
ať pak trefím zpátky sem...
 
Za úplňku kůži měním
s vlky vyji na měsíc,
co se děje sama nevím
a ty? Nevíš vůbec nic...
 
Drápy vlčí rány sejí
do kůže Vás smrtelníků,
smrt mi všichni kolem přejí
ty si radši připrav dýku...
 
Ještě nevíš, drahý muži,
že máš ženu vlkodlakem,
nikdy nechoď k blízké strži,
spíš bys přežil srážku s vlakem...
Autor Izza, 09.11.2011
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: E., Charibeja, Liška76, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oči krví již se mlží či snad slzím?Odpusť muži.
Pěkná nadlidská..

09.11.2011 12:22:39 | Liška76

V pohádkách se říká, že dobro zvítězí nad zlem, třeba Tě láska muže odčaruje :-)

09.11.2011 12:00:12 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí