Jseš..

Jseš..

(trochu mi hrabalo při angličtině, napsaná z nudy a taky podle toho vypadá :D)

 

Jseš deštníkem v silném dešti

Ferdou ve velkém mraveništi.

 

..voňavým jablkem v míse,

novinkou po dnešním klišé.

 

..křížem na vrcholku hory,

na břehu těžkými vory.

 

..do kytary šestá struna,

v řádech za jednou je druhá.

 

..ve stromě tekoucí míza,

jsi muž, co ženě cit vyzná.

 

..voudou v oáze,

květinou ve váze.

 

Odrazem jsi v zrcadle,

myšlenkou, co napadne.

 

..snem, který mi nedá spát,

šifrou, kterou bych chtěla znát.

 

Jsi náplní do propisky,

na místě činu otisky.

 

Jsi prohlubní v mém polštáři,

sluncem, co skrz mraky zazáří.

 

Jsi má můza prokletá,

v rádiu zaseklá kazeta.

 

Jsi čokoládou v lentilce,

paralen lačného opilce.

 

Jsi mým písmem na řádky,

drahými vzácnými památky.

 

.. pokladem, co v zemi dřímá,

a mým teplem, když je zima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Autor Live to fight, 09.11.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Back to Blackness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to líbí, moc

12.11.2011 21:25:03 | Back to Blackness

Mě se to líbí, moc

12.11.2011 21:25:03 | Back to Blackness

PROTO JE PŘED TÍM TA ZÁVORKA x)

09.11.2011 18:43:48 | Live to fight

když už tam musí bejt to rýmování a mně nepochopitelný metafory, tak ok:-) ale piš o tom, co si prožila nebo prožíváš, ať to nejsou jenom slova, ať to ožije, když si to člověk čtě...víš co tim myslim ne??

09.11.2011 18:03:54 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí