Mám strach

Mám strach

Anotace: Tobě a proč snad jednou pochopíš

Mám strach, vždy když odcházíš
Mám strach když se vrátíš, i když se nevracíš
Mám strach že stůňu, protože tu nejsi
Mám strach zakřičet, ,,kde jsi, tak kde jsi?!!"
Mám strach se ptát po nocích, zda ještě dýcháš
Mám strach se ptát zda-li mne pořád vnímáš
Mám strach, Tě slyšet jak říkáš ,,nemáš mne ráda"
Mám strach teď odejít, ukázat záda
Mám strach plakat, to když se na mne díváš
Mám strach jen se domnívat, na co Ty myslíváš
Mám strach hledat Lásku, která už nebyla
Mám strach se dovídat z čeho mne vinila
Mám strach s Tebou žít, strach jen jednou nelhat
a skutečně promluvit
Mám strach z Tvé přítomnosti, strach z naší budoucnosti
Strach, že už jako holčička, nemůžu snít
Strach, že se to přecijen musí, nějak překazit
Mám strach, že když opustíš, pak budu šťastná
Mám strach, že pak nebudu Tvá dceruška krásná
Mám strach, žes mne nechápal a teď se v tom ztrácíš
Strach, žes mi nadával a teď si bolest krátíš
Strach, že to nebyla mýlka, když nazvala jsem Tě rváčem
A věděla, že mám co dočinění se životním hráčem
Mám strach, tati a Ty za něj můžeš
Mám strach, že na kolena padnu a Ty mi nepomůžeš
Mám strach cokoliv žádat
Mám strach slzy schovávat i do pohledů vkládat
Mám strach z minulosti i z toho, co mne čeká ráno
Ze své strnulosti já šílím už dávno
Mám strach, Tys jeho viníkem a i tak Tě moc miluju
a přesto ,,Všechno bude dobré"
Pořád se děsím, že to ještě slibuju
Mám strach, že Ti unikám, protože jinak už nemůžu
Ze srdce pronikám, víc už teď nezmůžu
Mám strach, že nenávist vystřídala Lásku
Mám strach, že budu znamenat na duši vrásku
Mám strach, ne jako ten, když na mne číhá tma
Mám strach, že jsem to předem všechno zničila
Mám strach, že jsem nechtěná i když ONA dělá víc
Mám strach, že Tys mi obětoval nic
Mám strach, že vše čemu věřím je jen pouhopouhá lež
Mám strach, že pořád čekám, kdy tu špínu zameteš
Mám strach, že se bojím úplně zbytečně
Mám strach, že se jen usmějem a půjdeme společně

Mám strach když odcházíš, i když se nevracíš
Mám strach, že za to nestojíš
Mám strach, že se semnou nebojíš
Mám strach, že nejsi ten, kterého jsem hledala
Mám strach, že mi neotevřeš i kdybych klepala
A rozhodla se tam čekat a stát
Já mám strach tati, tak řekni, kdy už se nebudu bát?!?!
Autor Fertility, 17.12.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí