Hedvábná stezka

Hedvábná stezka

Anotace: -

Identifikován budu za sto let

dovím se kdo jsem

ztotožněn s Proximou v stavu se koulet

nahém a bosém

 

chci a pak svítit s ní tak jak se patří

na hvězdy jasné

v zrcadle mě sama v sobě nespatří

dokud nezhasne

 

nad ránem v modři snů odcházejících

její zář slábne

zůstanu sám s tíží plazmatu v plicích

stezky hedvábné

 

nebesy hvězdný prach slepuje oči

veskrze rudé

s dnem hedvábí snů se s nima neloučí

vidí jej všude
Autor Petbab, 10.11.2011
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Kars, jiřička, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdná, i když se nezdá

10.11.2011 13:24:45 | Kars

Zavřu oči a dívám krása..

10.11.2011 13:16:32 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí