Never

Never

Anotace: -

 

Never


 

 


 

Never klamstvu, čo podobá sa pravde.


 

Never ľuďom, lebo dôjde k zrade.


 

Never tme,čo na svetlo sa len hrá,


 

never žene, ak nevieš, či je tá pravá.


 

 


 

Never mužovi, čo má veľa rečí.


 

Never sokovi, lebo ťa predčí.


 

Never slnku, bo ráno nevíde.


 

Uver zvieraťu- to zmizne v záhrade.


 

 


 

Never mesiacu a hviezdam.


 

S niečím sa ti priznám-


 

len, čo uveríš ty mne-


 

poviem ti o nevere.

Autor Elyona, 10.11.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí