Něco tě vnímá

Něco tě vnímá

Anotace: -

Zazpívej slavíčku tu pátou osudovou

něco tě vnímá, něco tě stále slyší

nervózně do větví krvavci zatím klovou

a píseň zdá se tišší, stále tišší

 

Zahřívej sluníčko, hřej, co ti síly stačí

něco tě cítí, něco tvé teplo vnímá

nervózně koukají ty rudé oči ptačí

a stále silnější zdá se býti zima

 

Pospíchej múzo, přijď, skloň se trochu níž

něco tě vnímá, něco tě rozeznává

nervózně zobáky přilétají blíž

a obraz stále kalnějším se stává

 

Zavoňte květiny vůní svou nejsladší

něco vás vnímá, něco tu vůni cítí

jak tma se jeví hejno krkavčí

a stále povadlejší zdá se všechno kvítí

 

Obejmi maminko jak umíš nejvroucněji

něco tě ještě vnímá, něco tě miluje

nervózně krkavci svou píseň hladu pějí

a život stále víc se vzdaluje
Autor Flamy, 10.11.2011
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, teď už nikdo, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vracím se sem poněkolikáté a stále nevím, co přesně bych chtěla říct. Tak alespoň přijmi poklonu; máš nepochybně dar těch konců, které chytí za srdce.

12.11.2011 20:21:26 | ziriant

Hezké to bylo, akorát do dnešního chladu.

12.11.2011 18:32:56 | teď už nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí