Krásně mlčí /KDYŽ/

Krásně mlčí /KDYŽ/

Když přijde ráno,tak je v tom naděje
láska mlčí,a peci jen ukrajuje
poslední kapky z nového zrození
kdo do naděje vstupuje
krásně mlčí bez váhání

když přijde noc,to slunci vzdaluje
v tobě klíčí,a mně zrazuje
někdy nás ale odmění
zase ale kraluje
krásně mlčí bez Váhání.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.11.2011
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, jvacl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to mlčení jest klamné zdání..pěkná.

12.11.2011 14:04:36 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí