Když ticho voní zpěvem

Když ticho voní zpěvem

Když ticho voní zpěvem

A pití starým dřevem

A na dně rozpouští se chvíle

V nasáklý samotě na výlet

Se chystám

 

Mám strach

Že někde na půl cesty k spánku

Zapomenu slova

Teď mi přijdou samozřejmý

Ale bůh ví, kdy vyjde mi to znova

 

Nic nikdy není stejný

A těžko vracet a vůbec nelitovat

Srovnat ber anebo dej mi

A pokušení si schovat

Mám pořád

 

Když ticho zalyká se řevem

V objetí smrti hebkých stehen

Ten, co se nikdy neohlížel

Neviděl svoje smírčí kříže …

 

Pokaždý doufám,

že jsou    TAM   ? !
Autor Martin Škréta, 11.11.2011
Přečteno 197x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Škréta, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí