Spolu překonáme cokoli

Spolu překonáme cokoli

 

tmou černou jako uhlí
padá tíha na duši
ptáš se
proč se neusmívám
když vím
že mi to nesluší

a já mlčím
hledám slova
proč nemohu se pousmát
a ty ptáš se
stále znova
zda-li mám tě ještě rád

nepochybuj lásko má
o citech
co pojí nás
nepochybuj
jsi jediná
s kterou trávit chci
svůj volný čas

uvnitř mne
se cosi příčí
cosi svírá srdce mé
pocit prázdnoty
to ten mě ničí
a drží rty mé sevřené

pevně moje dlaně svíráš 
vlídně díváš se mi do očí
pak mi z tváře
slzy stířáš
a ukryješ mne v náruči

že miluješ mě zašeptáš
a že s láskou
všechno přebolí
já mám tebe
i ty mě máš
spolu překonáme cokoli

 
Autor James Libustka, 11.11.2011
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Liška76, Jakule, Antares, BARBYE, Lorraine, Lucijena
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"...ja mam tebe
i ty me mas
spolu prekoname cokoli"

No, at se to podari... Je treba je byt si jist, ze opravdu chces... Laska umi hodne, ale podstatny je ten clovek ktery chce, bez nej je sebevetsi laska absolutne bezmocna...

14.11.2011 12:44:22 | Jakule

Hezky napsané však bolesti plné..

14.11.2011 08:16:53 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí