Nerad ruším.....

Nerad ruším.....

Nerad ruším ze Spaní
sny nahánějí křídla Milování
postrádám všechny slova Mlčení
vždyť nejhorší je Loučení

Rád tě chráním něhou Dlaní
potoky slz a krásné tání
mlčící jak nevyslovené Přání
příštích krásných setkávání

Snad pochopím i tvá Hledání
v tichu věčnosti se Brání
už víš kdo tě Chrání
z té naděje poznávání

Rád,vím co je mít rád když Přání
splácíme smutku velkou Daní
písně ze slov v rozednění
NERAD RUŠÍM ZE SPANÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.11.2011
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, moc se mi líbí...*:)

21.07.2012 17:13:55 | PIPSQUEAK

nerad ruším ze spaní úsvit,milujem se ve stráních..tvé pro mne mé pro tebe tělo jest úkryt..Tato je super!

12.11.2011 13:51:47 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí