Zloba

Zloba

Anotace: Když se někdo hodně naštve.

Černá krása srdce drásá,
Podlý ďábel plete sítě.
Neutečeš, polapí tě!

Černá ruka zemi hladí,
hledí na tě oči hadí.
Moje zloba černě kvete,
těžko před ní utečete.

Už mám po krk všeho zpěvu,
chci dát průchod svému hněvu.
Budu bouřit jako hromy,
ničit, loupit, plenit domy.

V pustých chodbách kroky duní,
satan vstoupil na výsluní.
Já už nejsem živým tvorem,
jsem pomstou, černým morem.

Budu studnou vaší zloby,
záhy naplníte hroby.
Ztrestám všechny vaše hříchy,
dosti bylo lidské pýchy!
Autor Hor, 18.12.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kuju.

21.12.2006 14:27:00 | Hor

Dost dobrý!!

19.12.2006 21:26:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí