Zběsilost

Zběsilost

Anotace: Tohle jsem napsal když svět okolo mne hořel a upadal ve zlost a nasílí. Aspoň tak jsem ho vyděl a dokonce se i tak cítil...

Co jsi vůbec zač,
strašně se mi líbíš tak si zahrajem mač,
pač je to drsný alebo masný ač jsi užasná,
je to blbý já nejsem svobodný,
stejně jsem na Pakárně ovládl mě čas,
já nechci žádnej vážnej vztach,
ptáš se proč?!
Já jsem totiž zabiják,
na krku nosím kříž a smrt je pořád blíž,
stejně jednou všichni chcípnem,
tak si užij dostane tě čas,
neplítvej slovy nebudem žít znova,
jsem jenom sova co se na tebe dívá ze zhora,
jsem potvora co tě sežere za živa,
podívej se dolů,
uvydíš mě tam stát ale tentokrát nebudem se smát,
jsem jidinečný člověk tak nech si o mě jenom zdát,
kdybys byla se mnou začal bych tě srát,
jde jen o to člověka znát,
hlavně abys věděla co si máš přát,
můžeš dávat ale nesmíš brát,
bude to znát,
utlačuje nás tanhle zasraný stát,
nesmíš se toho života bát a jít dál a jenom se smát,
já jsem chtěl žít tak jsem začal krást,
pár let to vydrželo ale zažil jsem drsnej spád,
bral jsem drogy,
stal se ze mě sráč,
potom bác,
jsem na Pakárně a jsem jestě větší sráč,
tak to je můj life...
Autor Pavel Novotný, 18.12.2006
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí