Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: -

 

Kdo jsi?

Na vždy jen tiše třást se, stále se tě bát,

slzy své skrývat, či raději vůbec neplakat.

O smích už přišla jsem, a možná napořád,

proč se ti nevzepřu už v touze odmlouvat?

 

Možná, že kvůli tobě ztratila jsem cit,

že tolikrát jsem chtěla život ukončit.

A že jsem klidila se, když jsi přišla vždy,

a taky zatratila svoje dětské sny.

 

Já vím, že pro tebe jsem byla pouhé nic,

jen odpad z lůna tvého, a dál už nic víc.

Nevím, čím ublížila jsem ti vlastně tak,

přes tvoje slova přece musel jet vždy vlak.

 

Tak čím jsem ublížila vzletným citům tvým?

A proč ti na rovinu vše říct neumím?

Já jsem jen volný pád a nejsem žádný let,

snad proto nikdy nepatřil mi tvůj svět. . .

 

Že jsi má matka, to já přece vím,

teď mi však pověz, jak se vyrovnat mám s tím?

Já vážně nevím, kdo jsi, nebo, co jsi zač,

nikdy jsi nezkusila utišit můj pláč,

 

jen řev a výhružky a bití a můj strach,

a mě to mrzí, ač ta léta jsou už v prach.

A já teď stále nevím, jak tě vnímat mám,

. . . a ty se divíš, proč tě zrovna nehledám. . . .
Autor Anjesis, 11.11.2011
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: Liška76, seh, labuť, Charibeja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro mě už je to dávná minulost.
není to nic, přes co bych se už dávno nepřenesla, jenom jsem si to tak nějak dávala zase skrz jednu konkrétní událost dávala tak nějak dohromady, a jak jsem byla na okamžik mimo smysly, tak jsem to sem dala, a když už je to tady...

ale prosím vás, hlavně mě skrz to nikdo nelitujte, k tomu není důvod

18.02.2012 15:06:27 | Anjesis

Hodně bolavé pocity... vezmi si z nich to důležité, aby Tvé děti byly sťastné a aby až budou psát na liter, bylo to jen vesele... :-)

12.11.2011 10:00:12 | labuť

Hluboká,bolestivá..

12.11.2011 08:09:28 | Liška76

To je smutné.. :(

12.11.2011 06:59:35 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí