Pro mámu

Pro mámu

Anotace: Jen jeden vzkaz....

Již nebaví mě poslouchat
každodenní výkřiky do tmy,
že sis ho neměla brát.
Kdybys chtěla naslouchat,
já po prvním obědě tě varoval:
"Uteč, než se na povrch začne
jeho pravé jádro drát!"

Je pozdě,
nepomůže, že najivitu svou proklínáš.
Je pozdě,
nepomůže ani, že neviditelným mečem krk mu protínáš.
Zatraceně pozdě,
když z vaší "lásky" brácha vzešel,
bohužel pozdě,
když váš společný život černou barvou
na paletě lásky prošel.

Tak mami, rychle přemýšlej-
já s bráchou věčně doma nebudem.
Chceš s ním zůstat sama,
u sta hromů???
Tak zodpovědně jednej,
na jeho hrobě chvíli si pobudem,
a pak půjdem šťastně domů.

( A ty tati, už nikdy nevstaneš.)
( A ty mami, novou šanci dostaneš.)
Autor chroust17, 18.12.2006
Přečteno 826x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vystižená situace.Ach jo-to je život.

18.12.2006 17:02:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí