Promiťe mi

Promiťe mi

Anotace: -

Nejsem Barbie od Matella

a přiznám se,

že nechodím ani do kostela,

jsem otevřená a většinou trpělivá žena,

která se na světa cítí někdy odtržena.

 

Můj život je tichý ale plný barev,

děti mě drží při životě,

pak ještě hudba

a korálků plná lahev.

 

Stavím si svoje vzdušné zámky

a na zamlžená okna  maluju,

promiňte mi,

já jiná už asi nebudu.
Autor BARBYE, 12.11.2011
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, synanceia, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě se neomlouvej,
jsi beztak skělá žena,
co srdíčko má upřímné
a úsměvy korálkově barevné

:-)

12.11.2011 13:12:40 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí